Почніть свій ранок із легким сніданком, сповненим кальцію. Цей здоровий сніданок із мюслі Бірхер стане чудовою альтернативою вашій звичайній каші.
Мюслі Бірхер із бананом та ягодами
Друк рецептуІнгредієнти
- 100 грам безглютенового "Геркулесу"
- цедра і сік 1 апельсина
- 450 грамів натурального або ванільного йогурту
- свіжий мускатний горіх (натерти)
- чайна ложка кориці (за бажанням)
- 125 грам чорниці
- 250 грамів суниці, розрізаної навпіл
- столова ложка кленового сиропу
- 30 грам смажених кеш'ю
- 1 великий банан, нарізаний тонкими кружечками
Інструкція
- На ніч або за 2 години до сніданку змішайте “Геркулес”, цедру та сік апельсина в тарілці.
- Додайте йогурт, тертий мускатний горіх і корицю (за бажанням). Накрийте кришкою та залиште в холодильнику (на ніч або 2 години).
- Вранці (або після охолодження) додайте половину ягід та частину кленового сиропу.
- Розділіть мюслі на 4 порції та додайте кеш’ю, банан і ягоди, що залишилися. Полийте кленовим сиропом, що залишився, і посипте мускатним горіхом, що залишився.
.
.
.
.