Лікар Рупі Ауйла: “Цей рецепт об’єднує дві мої улюблені речі: боул і сніданок. Я люблю відчуття поживної і щільної їжі вранці”.
Сніданок боул лікаря Рупі
Друк рецептуІнгредієнти
- 1 ст.л. оливкової олії
- 200 г каштанових грибів, нарізаних тонкими скибочками
- ½ ч. л. орегано
- 400 г каролінських бобів (промити та висушити)
- 2 ч. л. зеленого песто
- 100 г шпинату (рубане або ціле листя)
- 2 ч. л. рослинної олії
- 2 ч. л. рубаного свіжого листя естрагону (шніт-цибуля або кріп також підходять)
- 4 збитих яйця
- 2 підсушених тости
- марміт (за бажанням)
- 20 г свіжих лісових горіхів (злегка обсмажити і крупно нарізати)
Інструкція
- Нагрійте оливкову олію в каструлі на сильному вогні, потім додайте гриби та орегано і тушкуйте протягом 6 хвилин. Розділіть гриби на 2 порції.
- Помістіть каролінські боби і песто в каструлю і тушкуйте на середньому вогні. Готуйте, обережно помішуючи, протягом 4-5 хвилин, щоб протушкувати боби, потім помістіть суміш у тарілки з грибами. Зніміть каструлю з вогню.
- Покладіть шпинат у каструлю, накрийте кришкою, тушкуйте протягом 1-2 хвилин, щоб листя стало м’якшим (тушкуйте акуратно, на низькій температурі).
- У цей час розтопіть масло на маленькій сковороді на середній температурі. Додайте рубаний естрагон і перемішайте протягом 20-30 секунд, потім додайте збиті яйця, постійно перемішуючи. Зніміть з вогню, коли яйця будуть майже готові.
- Перекладіть яйця та шпинат у сервірувальний посуд і приправте чорним перцем.
- Викладіть усе в тарілку, відокремлюючи одне від одного, прикрасьте гриби лісовими горіхами і подавайте на сніданок зі скибочками підсмажених тостів, намазавши їх мармітом.