Ці чорничні оладки – чудова закуска для ланчбоксів, пікніків і довгих подорожей із сім’єю. Чудове низькокалорійне частування.
Низькокалорійні чорничні оладки (панкейки)
Друк рецептуІнгредієнти
- 175 г млинцевого борошна
- 175 г знежиреного молока
- 1 яйце
- 1 ч. л ванільного екстракту
- 1 ст. л. рідкого меду
- 125 г чорниці (свіжої або замороженої)
- оливкова олія в спреї
Інструкція
- Просійте борошно у велику чашу. Збийте молоко, яйце, ваніль і мед. Повільно додавайте яєчну суміш у борошно, помішуючи, доведіть до однорідної маси, потім додайте чорницю.
- Збризніть велику сковорідку з антипригарним покриттям оливковою олією та поставте на середній вогонь. Столову ложку суміші налийте в сковороду, залишаючи відстань оладками. Готуйте протягом 1-2 хвилин, поки на поверхні не з’являться бульбашки повітря, потім переверніть і готуйте протягом ще 1 хвилини або до золотистого кольору. Приготуйте 16 оладок.
.
- Охолодіть і подавайте порційно або зберігайте в герметичному контейнері.
.