Справте враження на своїх гостей оладками з копченим лососем і козячим сиром. Ця страва, з низьким вмістом цукру, буде чудовим варіантом початку вашого дня.
Оладки з копченим лососем і козячим сиром
Друк рецептуІнгредієнти
- 100 г м'якого козячого сиру (ми використовували Chavroux)
- 2 ст. л. дрібно нарізаної свіжої шніт-цибулі
- 2 ст. л. дрібно нарізаної свіжої петрушки
- 125 г молодої капусти
- 2 пера зеленої цибулі, дрібно нарізані
- 100 г замороженого гороху
- 500 г розсипчастої картоплі, крупно нарізаної (заздалегідь зваріть її і покладіть у морозилку на ніч)
- 1 яйце (збити)
- 3 ст. л. просіяного борошна
- оливкова олія-спрей
- 200 г копченого лосося
Інструкція
- Перекладіть козячий сир, шніт-цибулю і петрушку в маленьку миску і перемішайте. Накрийте харчовою плівкою і тримайте в холодильнику до моменту подачі на стіл.
- Зелень, пір’я зеленої цибулі та горох покладіть у каструлю, додайте 1 ст. л. води та готуйте протягом 2-3 хвилин при середній температурі.
- Готову картоплю покладіть у велику чашу і розітріть у велику крихту, потім змішайте з яйцем і овочами. Додайте 3 ст.л. борошна, потім розділіть суміш на 8 частин, сформуйте в пиріжки, злегка посипавши борошном руки.
- Налийте на велику пательню з антипригарним покриттям олію та поставте на середній вогонь. Злегка посипте обидва боки пиріжків борошном і починайте готувати на невеликій температурі протягом 3-4 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
- Подайте теплі оладки, прикрасьте шматочками копченого лосося та козячим сиром.