Горіхи, кориця, цукор і мед запікаються до золотистої і хрусткої скоринки, щоб потім посипати ними вашу тарілочку з кашею. Це чудово поєднується з грецьким йогуртом!
Бананова каша з медовими горіхами
Друк рецептуІнгредієнти
- 30 г мигдальних пластівців
- 40 г крупно рубаних лісових горіхів у шкірці
- ¼ ч. л. меленої кориц
- 2 ч. л. тростинного цукру
- 1 ст. л. рідкого меду
- Порція каші швидкого приготування
- 2 банани, нарізати тонкими кружечками
Інструкція
- Попередньо розігрійте духовку до 180°C (електричну), 160°C (газову), покладіть на деко форму для випікання і застеліть пергаментним папером.
- Змішайте горіхи, корицю, цукор і мед у глибокій мисці. Викладіть на деко і випікайте протягом 8-10 хвилин. Остудіть, потім посипте кашу і покладіть зверху бананові скибочки.
Порада: медові горіхи можна зберігати в закритому контейнері до 3 днів.